Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Oyuktaş Ortaokulu

Telefon : 05052702614
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://kozlukoyuktasortaokulu.meb.k12.tr
Adres : oyuktaş köyü no1 KOZLUK/BATMAN
VİZYON : Öğrenciyi, toplum içinde rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, çevresinde edilgen olduğu kadar etken uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek.  Öğrencilerinin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak, onu istek ve ilgilerine göre geliştirmek.  Öğrenciye, kişisel, toplumsal sorunları tanımak ve sorunlara bilimsel yaklaşımlarla çözüm arama alışkanlığı kazandırmak
MİSYON : Bizler; idareci, öğretmenler ve okul personelleri, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.
BAŞARILAR : 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OGES SONUCUNDA OKULUMUZDAN 2 ÖĞRENCİ SAĞLIK LİSESİNE, 5 ÖĞRENCİ ANADOLU LİSELERİNE YERLEŞMİŞTİR. 6. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZDEN DİLAN ÜNLÜ BATMAN İLİ 9.´SU OLARAK BURSLULUK KAZANMIŞTIR.

Öğretmen :7
Öğrenci :59
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :235
Öğretim Şekli :tam gün
Saatler : 08:30 - 14:40
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil :
Isınma : SOBA
Servis :
Ulaşım : SERVİS İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : KÖY
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ İL MERKEZİNE 76 KM, İLÇE MERKEZİNE 18 KM UZAKLIKTADIR
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :